2016. október 27., csütörtök


Kedves Olvasóim!

Remélem, oromhírrel szolgálhatok Számotokra.
A kiadóm visszaküldött néhány példányt a könyvemből, amely így korlátozott példányszámban megrendelhető tőlem is, 2500 forintos áron (amennyiben postai úton kéritek, az ár ennek költségével növekszik) Budapest területén a személyes átvételt egyeztetés után megoldhatjuk.
Amennyiben érdekel Benneteket, írhattok privát üzenetben itt a Facebook oldalamra, vagy a bettyforester70@gmail.com e-mail címre.
Ízelítőnek a történet fülszövege:

Egy felejthetetlen nyár és szerelem.

Szandra Carter a tizenéves lányok elégedettségével éli az életét Magyarországon, amikor a New Yorkban élő édesapja és bátyja elhívja, hogy töltse velük a nyarat. A találkozás a bátyja legjobb barátjával, az indián származású Sonny-val, kitörölhetetlen nyomot hagy benne. Nem várt élményekben lesz része a csodálatos indián rezervátumban, az Amerikát átszelő, kalandos utazáson pedig megismerheti önmagát a jóképű, zárkózott huron fiú oldalán.
 
Túlléphet-e Szandra élete nagy szerelmén? Van-e jövője a szerelmüknek, hiszen mindketten tudják, később az óceán választja el őket? Érdemes-e engedni az érzelmeknek a közelgő búcsú tudatában?
Egy gyönyörű, romantikus történet bontakozik ki, és betekintést nyerhetünk egy méltatlanul feledésbe merülő kultúrába.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése