2015. december 14., hétfő

Sziasztok kedves olvasóim!

Szeretnék egy kis magán jellegű bejegyzést közzétenni. Azoknak (főként), akik olvasnak és szeretik az írásaimat. Talán ez a történet még kimaradt, de talán tetszeni fog ez is.

Közeleg a karácsony, ennek fényében ajánlanám újra a könyvemet, amely kellemes, romantikus kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik szeretik a tiszta, feszültségmentes érzelmeket:

Egy felejthetetlen nyár és szerelem.
Szandra Carter a tizenéves lányok elégedettségével éli az életét Magyarországon, amikor a New Yorkban élő édesapja és bátyja elhívja, hogy töltse velük a nyarat. A találkozás a bátyja legjobb barátjával, az indián származású Sonnyval, kitörölhetetlen nyomot hagy benne. Nem várt élményekben lesz része a csodálatos indián rezervátumban, az Amerikát átszelő, kalandos utazáson pedig megismerheti önmagát a jóképű, zárkózott huron fiú oldalán.
Túlléphet-e Szandra élete nagy szerelmén? Van-e jövője a szerelmüknek, hiszen mindketten tudják, később az óceán választja el őket? Érdemes-e engedni az érzelmeknek a közelgő búcsú tudatában?
Egy gyönyörű, romantikus történet bontakozik ki, és betekintést nyerhetünk egy méltatlanul feledésbe merülő kultúrába.


Kapható a nagyobb könyváruházakban, valamint megrendelhető a Bookline, Líra, és az Alexandra oldalán könyv formátumban.

Akit érdekel, jó olvasást, és szórakozást hozzá,

Köszönöm

Betty Forester
Ui.: Karácsonyi hangulatban vagyok, igyekszem ezt majd itt is éreztetni. Tudom, hogy még bő két hét van az ünnepekig, de arra gondoltam, talán Napfény második részéből megosztok veletek egy kis karácsonyi szösszenetet. 24-e környékén lessétek majd a bejegyzésemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése