2015. szeptember 12., szombat



Hatalmas üdvözlet mindenkinek!

A mai nappal egy új történet is az útjára indul, amelynek a jelentősége, hogy Levia Anne (http://leviaanne.blogspot.hu/search/label/F%C5%91oldal) írónő barátnőmmel közös próbálkozás.
Egy olyan történetet szeretnénk megosztani veletek, ami hét külön kis történet, de mégis összefüggnek egymással, és szorosan kapcsolódik a másik nagy kedvenc érdeklődési körömhöz (az indiánok mellett J). Ez pedig nem más, mint az amerikai futball.
A héten elkezdem a kerettörténettel, Anne a jövő héten csatlakozik be, és párhuzamosan olvashatjátok majd a történeteket.
Annyit azért el kell mondanom, hogy a történet(ek) rám eső része, még igencsak félkész állapotban van, de igyekszem időre elkészülni velük, hogy minél kevesebb fennakadással olvashassátok.
Remélem, sikerül a próbálkozás, és örömet szerzünk Nektek ezzel a történettel is. Mindketten reménykedünk benne, hogy tetszeni fog.

Addig is, amíg Anne novellájára vártok ajánlom figyelmetekbe az eddigi, igen kellemes, és nagyon jól sikerült írásait. Látogassatok el az oldalára! J


B. F.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése